Reserves online

veure disponibilitat

+34 937 538 240

Condicions generals d'√ļs del portal

Les cl√†usules que a continuaci√≥ es relacionen regulen les condicions d'√ļs del Portal d'Internet, www.hotelsorliemocions.cat de¬†SUPERFICIES DE ALIMENTACI√ďN, S.A.¬†(d'ara endavant, el Portal).

L'expressi√≥ ‚Äúusuari‚ÄĚ compr√®n qualsevol persona que accedeixi al Portal, ja sigui directament, o b√© des de qualsevol altre lloc d'Internet.

Les condicions generals que regulen l'√ļs del Portal s√≥n les seg√ľents:

1. GEN√ąRIQUES.

Els serveis oferts per¬†SUPERFICIES DE ALIMENTACI√ďN, S.A.¬†en el present lloc d'Internet es regulen per les cl√†usules contingudes en les presents condicions (sense perjudici dels altres avisos legals i condicions que figuren al Portal).

SUPERFICIES DE ALIMENTACI√ďN, S.A¬†es reserva el dret a modificar, total o parcialment, aquestes condicions generals, sent aplicable les noves que acordi des del moment de la seva inserci√≥ a la p√†gina.

¬†2. IDENTIFICACI√ď I RA√ď SOCIAL DE L'EMPRESA OFERENT.

SUPERFICIES DE ALIMENTACI√ďN, S.A, amb CIF A-08586539 i¬†domicili Pol√≠gon Industrial Circuit de Catalunya, c/Carretera de Montmel√≥, 108-120, 08403 GRANOLLERS (Barcelona), inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, en el Tom 4.242, Llibre 3.577, Secci√≥ 2¬™, Foli 200, Fulla 45.088, presta els seus serveis a trav√©s d'Internet a les p√†gines web¬†www.sorlidiscau.es , www.sorlisport.es, www.hotelsorliemocions.cat

Para qualsevol consulta, suggeriment o reclamació l'usuari pot dirigir-se a les oficines de la nostra empresa situades en l'adreça esmentada anteriorment, o bé a l'adreça de correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

3. CONDICIONS D'ACC√ČS DE L'USUARI.

L'usuari s'obliga a usar la informació continguda en el present lloc d'Internet per a les finalitats pròpies del Portal exclusivament, en concret per a la finalitat d'obtenció d'informació sobre els serveis oferts i realització de suggeriments i a no realitzar directa o indirectament cap tipus d'explotació comercial diferent als usos autoritzats.

L'usuari de la p√†gina web tindr√† dret a l'acc√©s lliure i gratu√Įt a la informaci√≥ p√ļblica recollida en la mateixa, si ben SUPERFICIES DE ALIMENTACI√ďN, S.A.¬†es reserva el dret a restringir l'acc√©s a determinades seccions i serveis del Portal als seus clients.

4. PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL.

Els drets relatius a la propietat industrial i intel¬∑lectual (a t√≠tol enunciatiu i no limitatiu les marques, logotips, textos, fotografies, icones, imatges, etc., aix√≠ com el disseny gr√†fic, codi font i altres elements de programari continguts a la present p√†gina Web), s√≥n propietat de SUPERFICIES DE ALIMENTACI√ďN, S.A.¬†o de les altres entitats que puguin oferir informaci√≥ a trav√©s del Portal. Per tant, estan subjectes a drets de propietat intel¬∑lectual i industrial protegits per la legislaci√≥ espanyola i internacional.

Sense la pr√®via autoritzaci√≥ escrita de forma fefaent de SUPERFICIES DE ALIMENTACI√ďN, S.A.¬†o, si escau, de l'entitat titular dels drets, no est√† perm√®s utilitzar, reproduir, transmetre, manipular, aix√≠ com qualsevol √ļs que excedeixi de la utilitzaci√≥ necess√†ria per a la visita de la p√†gina i l'√ļs dels serveis oferts.

L'acc√©s als serveis subministrats no suposa per part de SUPERFICIES DE ALIMENTACI√ďN, S.A., ni per part del respectiu titular, ren√ļncia, transmissi√≥, ni cessi√≥ total o parcial dels drets derivats de la propietat intel¬∑lectual i industrial, ni atribueix drets d'utilitzaci√≥, alteraci√≥, explotaci√≥, reproducci√≥, distribuci√≥ o comunicaci√≥ p√ļblica sobre aquests continguts sense la pr√®via i expressa autoritzaci√≥ per escrit dels respectius titulars de dites dretes, sense perjudici del dret de visualitzaci√≥ i obtenci√≥ de c√≤pia privada de seguretat de tals continguts, sempre que aquest dret s'exerciti segons els principis de bona fe i sempre que es mantingui inalterada la propietat intel¬∑lectual i industrial del titular de tals drets, s'utilitzi sense finalitats comercials i exclusivament per a informaci√≥ personal de l'usuari.

La responsabilitat derivada de l'√ļs de materials protegits pels drets de propietat intel¬∑lectual i industrial continguts en aquesta p√†gina correspondr√† exclusivament a l'usuari.

5. OBJECTE DEL PORTAL.

La present p√†gina ha estat dissenyada per SUPERFICIES DE ALIMENTACI√ďN, S.A.¬†per facilitar informaci√≥ sobre els seus serveis.

La pàgina web disposa d'unes dades de contacte i formularis a través dels quals els usuaris poden dirigir-se a l'empresa per a les finalitats previstes en cada cas, segons la regulació de les clàusules del Portal.

SUPERFICIES DE ALIMENTACI√ďN, S.A.¬†es reserva el dret a realitzar quantes modificacions i actualitzacions cregui convenient sobre la p√†gina web.

6. EXONERACI√ď DE RESPONSABILITAT.

SUPERFICIES DE ALIMENTACI√ďN, S.A.¬†no respondr√† per les interrupcions que puguin produir-se en els serveis el√®ctrics o de telecomunicacions que impedeixin als usuaris utilitzar els serveis oferts.¬†

SUPERFICIES DE ALIMENTACI√ďN, S.A.¬†no respondr√† enfront de qualsevol possible responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa que poguessin deure's a la falta de veracitat, vig√®ncia, exhaustivitat o autenticitat de la informaci√≥ facilitada per usuaris.¬†Aix√≠ mateix,

SUPERFICIES DE ALIMENTACI√ďN, S.A.¬†no respondr√† de les p√†gines Web a les quals pugui remetre a trav√©s d'enlla√ßos o links, b√†ners o altres dispositius, ni dels continguts que aquestes poguessin incloure als seus portals.¬†

SUPERFICIES DE ALIMENTACI√ďN, S.A.¬†es reserva la facultat d'efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ av√≠s, modificacions i actualitzacions la informaci√≥ continguda al seu Portal o en la configuraci√≥ i presentaci√≥ d'aquest.

Tant l'acc√©s al Portal com l'√ļs que pugui fer-se de la informaci√≥ continguda en el mateix √©s de l'exclusiva responsabilitat de qui ho realitza. SUPERFICIES DE ALIMENTACI√ďN, S.A.¬†no ser√† responsable dels danys o perjudicis que poguessin derivar-se d'aquest acc√©s o √ļs de la informaci√≥.

7. PROTECCI√ď DE DADES DE CAR√ÄCTER PERSONAL.

Informació

La informaci√≥ rebuda per SUPERFICIES DE ALIMENTACI√ďN, S.A.¬†a trav√©s de la present p√†gina Web ser√† tractada amb la m√†xima reserva i confidencialitat conforme a la normativa vigent.

A l'efecte del previst en la Llei Org√†nica 15/1999 de 13 de Desembre de Protecci√≥ de Dades de Car√†cter Personal (LOPD), SUPERFICIES DE ALIMENTACI√ďN, S.A.¬†informa a l'usuari que les dades personals que pugui facilitar a trav√©s d'aquesta p√†gina web s√≥n incorporats en fitxers titularitat de SUPERFICIES DE ALIMENTACI√ďN, S.A.¬†amb la finalitat de poder gestionar la seva reserva i/o la seva estada a l'hotel, a m√©s d'enviar-li informaci√≥ comercial sobre els serveis, novetats i promocions que tingui l'hotel.

SUPERFICIES DE ALIMENTACI√ďN, S.A.¬†podr√† utilitzar les dades identificatives i de contacte dels usuaris per mantenir-los informats sobre les activitats, productes i serveis de¬†SUPERFICIES DE ALIMENTACI√ďN, S.A., o d'altres entitats relacionades amb l'empresa que puguin resultar del seu inter√®s.

Drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició

Per exercitar els drets d'acc√©s, rectificaci√≥, cancel¬∑laci√≥ i oposici√≥ prevists en la Llei pot dirigir-se mitjan√ßant comunicaci√≥ escrita al Departament de Sistemes de SUPERF√ćCIES D'ALIMENTACI√ď, S. a., indicant Ref. Protecci√≥ de dades, Pol√≠gon Industrial Circuit de Catalunya, c/Carretera de Montmel√≥, 108-120, 08403 GRANOLLERS (BARCELONA)

Seguretat en el  tractament, procés informàtic i custòdia de dades

SUPERFICIES DE ALIMENTACI√ďN, S.A.,¬†declara i garanteix que mant√© els nivells de seguretat de protecci√≥ de dades personals conforme al Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, relatiu a les mesures de seguretat dels fitxers automatitzats que continguin dades de car√†cter personal, que ha establert tots els mitjans t√®cnics al seu abast per evitar la p√®rdua, malament √ļs, alteraci√≥, acc√©s no autoritzat i robatori de les dades facilitades pels usuaris, sense perjudici d'informar que les mesures de seguretat en Internet no s√≥n inexpugnables.

8. LEGISLACI√ď APLICABLE

Les presents Condicions Generals es regeixen per la legislació espanyola.