Reserves online

veure disponibilitat

+34 937 538 240

Reserves online

veure disponibilitat

+34 937 538 240

Descripció

Sorli Emocions és un hotel de 4 estrelles modern i confortable on podràs sentir tota la màgia del Mediterrani. El seu caràcter i la seva singularitat, juntament amb una situació envejable, t’asseguraran una estada que desitjaràs repetir.

A tan sols 30 minuts de l’aeroport de Barcelona - El Prat i a 45 del de Girona - Costa Brava, a més de tenir un trajecte directe per autopista des de la frontera francesa, Sorli Emocions es troba també entre el mar i la muntanya, a semblança d’una veritable balconada sobre el Mediterrani.

A més, el compromís de Sorli Emocions amb els productors locals es pot comprovar en cada detall: llençols de cotó egipci manufacturats a Sabadell per la històrica firma Bassols, matalassos Sonpura confeccionats amb molta cura i professionalitat a Terrassa, vaixella de porcellana de la Bisbal i mobiliari d’Andreu World, entre d’altres.

També els esmorzars a Sorli Emocions són una mostra més d’aquest compromís, atès que estan fets amb productes locals i artesanals preparats al moment per a cada hoste.